4 personer
| 3 dl vand |
| 4 spsk. eddike |
| 5 spsk. sukker |
| 1½ spsk. tomatpuré koncentrat |
| 3 tsk. mel og 1 spsk. koldt vand |
| 2 spsk. raps- eller olivenolie |
| 500 g kyllingebryst i strimler |
| Salt og peber |
| ½ - 1 dåse ananas |
| 2 peberfrugter |
| 2 løg |
| 3 gulerødder |
Fremgangsmåde
Bland vand, eddike, sukker og tomatpuré i en gryde og giv blandingen et opkog. Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger. Rør melet ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres.
Tag gryden af varmen.
Varm 1 spsk. olie op i en anden gryde og brun kyllingekødet. Kryder med salt og peber.
Tag kødet op. Skær ananas, peberfrugt og løg i tern og skær gulerødderne i skiver. Sautér grønsagerne i resten af olien.
Tilsæt kød og sur-sød sovs og varm retten igennem. Smag retten til med salt og peber.
Servér med kogte ris og evt. et par skiver flûtes.